Wat wij graag voor je willen doen, en waarom

“The man who moves a mountain begins by carrying away small stones’ (Confucius)

Onze missie

• We willen je begeleiden bij je zoektocht om in een specifieke context duurzame veranderingen teweeg te brengen. We willen je duidelijk maken dat je altijd en overal in je kracht kunt staan, authentiek kunt zijn, wat er ook op je pad komt.
• We willen je coachen om je eigen kwaliteiten en valkuilen te leren zien, om jezelf te leren waarderen zoals je bent, om jezelf onvoorwaardelijk graag te zien. In elk van ons schuilt immers een vrij kind, dat speels en ongedwongen door het leven stapt. We willen je coachen om dat vrij-kind-zijn terug te vinden, om het opnieuw te beleven, om het opnieuw in je leven te integreren.
• We willen je coachen om te leren loslaten wat als een last aanvoelt, om te behouden wat goed voor je was, om toe te voegen wat je nodig hebt om nu een sprong voorwaarts te maken.
• We willen je coachen om niet langer tegen de tijd en tegen de bierkaai te vechten, om gezwinder en zonder spijt door het leven te gaan, om het leven te leren nemen zoals het komt.
• We willen je trainen en coachen om beter te leren communiceren en zodoende meer jezelf te zijn, meer je eigen sterktes te zien en te benutten, meer aansluiting te vinden bij de mens die je echt wil zijn.

Onze visie

Soms kan een nieuw inzicht al voldoende zijn om iets weer vlot te trekken. Soms ook niet. Soms stopt het denken nooit. Het blijft in cirkels ronddraaien in je hoofd, ondanks het inzicht. Dat rationele denken, dat op de duur je lichaam doet sputteren, je uit balans brengt, je in een toestand van stress en burn-out doet belanden (lees ook dit artikel), kan alleen opnieuw in je voordeel werken door je onderbewuste aan te spreken en te leren voelen. De échte verandering komt tot stand in het onderbewuste.

Onze waarden

Aangezien wij beiden deels zijn opgeleid aan Het Ontwikkelingsinstituut, onderschrijven wij volledig de deontologie van de OCP-coach zoals geformuleerd op deze pagina.