Belinda Buysse

In 1990 ben ik aan de VUB afgezwaaid als licentiate in de psychologie (VUB). Heel snel kon ik aan de slag als human resources-medewerkster. Nadien zijn er vijftien boeiende jaren gevolgd waarvan de laatste jaren als Human Resources Director. Ik werkte onder meer in dienst van Mercedes-Benz, Mobistar, Colt Telecom en Lloydspharma.

Gaandeweg zag ik het volledige scala van HR-activiteiten de revue passeren. Werving en selectie is daarin altijd een heel belangrijke component geweest. Het hele scala dus: individuele coaching, groepscoaching, training, opleiding, tot en met de meer technische HR-domeinen.

De praktijk van elke dag heb ik altijd weten te onderbouwen met bijkomende opleidingen. De opleidingen ‘Master in NLP’ (Neurolinguïstisch Programmeren) en ‘Solution Focused Therapie’ hebben zelfs een nieuwe wending aan mijn leven gegeven. Mijn fundamentele interesse in de manier waarop mensen functioneren, zich ontwikkelen en groeien heeft me doen kiezen voor een coachende rol in de menselijke ontwikkelingsprocessen. Geef me gerust een seintje voor een diepgaander gesprek of laat een reactie achter: +32 (0)473 93 41 44 of belindabuysse@gmail.com.

Voor meer informatie zie www.sephira.be.