Coachen, trainen en schrijven

In alles wat we doen – coachen, trainen en schrijven – leggen we de focus op de mens in zijn context.

  • Als coach bekijken we de mens als een geheel van verschillende delen. Soms vechten meerdere delen een innerlijk conflict uit. Vaak is dat de aanleiding om een coach op te zoeken. Bovendien ben je als mens geen eiland: je leeft in een bepaalde context, in een groter geheel. Die context wordt bepaald door werk en privé. Tussen die twee is het overigens niet altijd koek en ei. Hoe bewaar je het evenwicht? Is de job die je hebt, wel de job die je echt wil (zie loopbaancoaching)? Waar sta je in je leven en waar wil je naartoe (zie ontwikkelingsgericht coachen)? Hoe kom je zelfzekerder voor de dag, zonder faalangst (zie patroon van perfectionisme)? Met minder stress (zie stress en burn-out)? Hoe leer je meer voor jezelf te zorgen? Genoeg vragen.
  • Als trainer zijn we vooral bezig met bewustwording en met het patroon van perfectionisme, dat zo welig tiert in onze maatschappij en dat heel vaak aan de basis ligt van stressklachten en burn-out. Desgewenst voorzien we ook presentaties en/of workshops rond specifieke thema’s.
  • Als tekstschrijver beoefenen we meerdere disciplines: gestructureerd schrijven, journalistiek werk, content writing, enz. We laten het schrijven ook groeien vanuit de coachpraktijk of los daarvan, vanuit de specifieke behoefte om een levensverhaal op papier te zetten (zie pen en inkt).